ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩИЙ УНІВЕРСИТЕТ?

ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩИЙ УНІВЕРСИТЕТ?

Величезна кількість інформації провокує безліч питань. Саме цей період життя є важливим та складним, тому що необхідно зробити вибір, який стане першим кроком у майбутнє. Але головним і найактуальнішим залишається питання: «Як не помилитись при виборі університету та обрати найкращій для себе?».

Почати потрібно з бажання стати студентом. Якщо воно є, тоді вистачить часу і натхнення розібратись з нововведеннями, правилами вступу та інформацією на сайті обраного університету. Це допоможе зрозуміти внутрішній світ, загальну атмосферу і дасть можливість з’ясувати чи саме цей університет є найкращим для тебе.

Дуже важливо заздалегідь, а не в останню мить, чітко визначити для себе стратегію дій, яка дозволить з мінімальними зусиллями отримати максимальний результат. Що потрібно зробити? Відповісти на прості питання. Не вірите?

ТОП-5 питань, відповіді на які дасть можливість без зайвих рухів обрати найкращий університет:

  • Яка спеціальність є найбільш пріоритетною для реалізації в майбутньому твоїх амбітних планів та які предмети ЗНО необхідні?
  • В якому університеті ти хочеш навчатися?
  • Чи готовий(а) ти змінити рідне місто на інше, щоб здобути освіту?
  • Які світові та вітчизняні рейтинги має університет, диплом якого ти отримаєш?
  • Чи цінується диплом обраного університету серед потенційних роботодавців та яких успіхів вже досягли випускники?

Саме відповіді на ці, на перший погляд прості, питання зможуть допомогти тобі раціонально розподілити пріоритети та обрати бажану спеціальність в омріяному університеті – найкращому для тебе.