ПОСВЯТА НАБЛИЖАЄТЬСЯ: ВІД АБІТУРІЄНТА ДО СТУДЕНТА

ПОСВЯТА НАБЛИЖАЄТЬСЯ: ВІД АБІТУРІЄНТА ДО СТУДЕНТА

Попри постійні дискусії, чи потрібна вища освіта після навчання у школі, ми все ж спробуємо розібратись, бути студентом – це круто чи ні?

Пять переваг на користь студентства:

  1. Змінити все навколо себе. Саме цей важливий крок від абітурієнта до студента дає можливість змінити себе, своє оточення та уникнути тих помилок, які були у школі. Є шанс з чистого аркуша написати нову історію свого дорослого життя.
  2. Нові друзі. Студентські роки – це яскрава пора змін та нових знайомств. Саме в цей період бурхливої юності ти можеш знайти друзів «на все життя». Вони підтримають тебе під час складання сесії та розділять з тобою радість її завершення на вечірці. Так, студентське життя – це не тільки навчання, а й можливість гарно провести час у колі нових друзів, залежно від ваших інтересів.
  3. Стипендія. Якщо ти її отримав – супер! Але не потрібно засмучуватись, якщо цього не вдалось зробити – у тебе ще все попереду! Студентське життя надасть ще не один шанс. І це реально! Можна взяти участь у стипендіальних програмах, отримати науковий грант або стажування в іншій країні.
  4. Студентський квиток – це не стипендія, його отримають всіJ. Якщо останнє потрібно заробити, то студентський квиток – це твій бонус за навчання в університеті. Головна його перевага це – «скІдосИки». Наприклад, ти можеш отримати знижки на квитки до кінотеатру або відвідування музеїв, на проїзд у громадському транспорті, харчування, поселення у хостелі, консультацію лікаря та багато іншого. Це дасть можливість заощадити на мандрівках та трішки на дозвіллі.
  5. Під час навчання можна отримати знання, які дозволять відкрити та реалізувати свої здібності. Саме атмосфера університету формує особистість, яка у змозі реалізувати свої амбітні плани в майбутньому. Навіть труднощі, які виникнуть під час навчання, перетворяться на приємні спогади. І через роки ви будете згадувати їх під час зустрічей з одногрупниками.

Залишилось зробити лише один крок від абітурієнта до студента, щоб особисто впевнитись у перевагах студентства.