ТОП-5 ПЕРЕВАГ НА КОРИСТЬ ПРОБНОГО ЗНО

ТОП-5 ПЕРЕВАГ НА КОРИСТЬ ПРОБНОГО ЗНО

Дистанційне навчання має свої переваги та недоліки. Такі умови вимагають від учнів 11-х класів бути: самостійними, організованими, відповідальними, але не завжди це є реальністю. 

Можна погодитись з тим, що сьогодні за допомогою найулюбленішого гаджету on-line можна знайти, ознайомитись та навіть пройти безкоштовно тестові завдання по ЗНО з усіх предметів. Не потрібно реєструватись на сайті йти до пункту проведення пробного ЗНО та декілька годин давати відповіді на тести, писати творче завдання, розв’язувати задачі. Та ще процедура пробного ЗНО не передбачає перевірки письмової роботи. Марна трата часу! Так, і така думка також панує серед учнів. 

Так все ж таки, потрібно чи ні пройти пробне ЗНО. Спробуємо розібратись. Наразі, відповідь можна знайти в перевагах.

5-ть «ЗА» на користь пробного ЗНО:

  • Якщо є схильність до запізнень та самоорганізація також підводить, це саме той випадок де можна зрозуміти, що не пунктуальність та забуті документи можуть звести на «0» виші зусилля за 11 років навчання. Це краще зрозуміти на пробному ЗНО, Чи не тАк?
  • Атмосфера максимально наближена до реальних умов процедури проведення ЗНО, що дає можливість зрозуміти як себе поводити, та чого не слід робити, щоб не опинитись достроково за межами Пункту. Щоб заспокоїтись, зменшити хвилювання, яке зовсім не потрібне підчас здачі ЗНО, та сконцентруватись тільки на змісті завдань. Важливо?
  • Ознайомитись не тільки зі своїми обов’язками але й правами. Це дасть можливість не витрачати час на організаційні питання та адаптацію до процедури проведення ЗНО. Якщо ти знаєш свої права, то це надає тобі впевненості.
  • Саме в аудиторії під час проведення буде можливість отримати зошит із завданнями та розібратися з бланками відповідей. І це вже не віртуальне тестування. В реальних часових обмеженнях, можна спробувати раціонально використати відведений на виконання роботи час. Та зрозуміти для себе, як розподілити свої сили при виконанні завдань та скільки часу потрібно для перенесення відповідей у бланки типу «А» та особливо, якщо є – «Б», а також потренуватись без помилок їх заповнити.
  • Головне, можливість оцінити рівень знань. Пройшовши процедуру та виконавши завдання у разі необхідності буде час для підготовки та тренування.

Скористатись можливістю прийняти участь у пробному ЗНО чи ні це особистий вибір кожного, але перевірити свої знання та адаптуватись до нового – не буде зайвим.